Våra restriktioner med hänsyn till Covid-19
2020-10-01 15:01

Följande restriktioner gäller i samråd med Staffanstorps kommun:

-Max 1 gymnastikgrupp tränar i taget per hallsida, dvs ridåväggen kan vara nere

-Träning som bedrivs på halvhall sker med max 30 totalt gymnaster exkl ledare, detta gäller ej vår minsta barngrupp 1 som har föräldrar med på träningen, där gäller 50 st exkl ledare

-Inga omklädningsrum/duschrum öppna, toaletter vid entrén får användas

-Man tvättar händerna med handsprit som kommunen placerat ut innan man går in och ut ur hallen

-Ledarna tvättar av gymnastikredskapen efter varje träning

-Vi håller avstånd till varandra

- Vi följer gymnastikförbundets rekommendationer när det gäller passning och just nu passar våra ledare gymnaster precis som vanligt (säkerhetspass, lyfta runt etc.)

- Man stannar hemma från träningen vid minsta sjukdomssymtom, meddela oss ledare på mejl om ni inte kommer

-Läktare hålls stängda, det innebär att föräldrar tyvärr inte kan stanna kvar i hallen under träningens gång

-In- och utgång till hallen sker genom nödutgångar från hallens parkering. Nästa grupp väntar att gå in till tidigare grupp gått ut.

Vi ber alla våra medlemmar att följa detta annars riskerar vi som förening att bli avstängda från samtliga idrottshallar.

Höstterminen startar vecka 34
2020-08-11 20:45
Vi hälsar alla nya och gamla medlemmar välkomna till en ny termin fylld av härlig gymnastik!
Anmälan till höstterminen 2020
2020-07-08 06:00

10/7 kl. 10 - Återanmälan för våra medlemmar öppnar till grupperna Barngrupper 2, Breddgrupp 1 samt Breddgrupp 2 (alla medlemmar som tränat under våren har garanterad plats tom 31/7)

21/7 kl 10. - Återanmälan för Barngrupp 1 i Hjärup öppnar

1/8 kl. 10 - Anmälan för nya medlemmar öppnar till Barngrupper 2, Breddgrupp 1 samt Breddgrupp 2

Tävlingsgrupperna behöver inte återanmäla sig utan det sköts automatisk.

Ni kan läsa mer om våra grupper under fliken ”Ledare och trupper”

Viktig info ang Breddgrupp 3:

Breddgrupp 3 kommer tyvärr inte att finnas i höst då vi saknar ledare för att kunna ha gruppen.

Alla som tränar i gruppen nu har fått besked om detta och erbjudits träning i annan grupp.

Vi tar alltså inte in nya medlemmar som är äldre än födda 2008 till hösten. Vi tycker att det är väldigt tråkigt men har dessvärre inget alternativ just nu.

Vi söker fler ledare!
2020-07-03 11:48
Vi behöver fler ledare inför höstterminen till våra grupper.

Vi söker förälder som har barn som vill träna hos oss eller som kanske redan har barn som tränar hos oss, och är intresserad av att hjälpa till.
Vi kan erbjuda förtur i kön för nya medlemmar om föräldern ställer upp som hjälpledare i minst en termin.

Vi söker även ungdomar eller vuxna som är intresserade av gymnastik och kanske till och med varit aktiv inom gymnastik som yngre?

Mejla oss på staffanstorpsgk@gmail.com så berättar vi gärna mer!
Alla våra ledare får arvode utifrån deras utbildningsnivå.

(alla våra ledare måste visa utdrag ur belastningsregistret)

Föreningen söker kassör
2020-04-01 17:52

Vill du vara med och utveckla vår förening?

Inför nästa valperiod söker vi en kassör.

Den 25/5 håller vi årsmötet utomhus och kallelse är skickat till våra medlemmar.
Den nya kassören väljs in i styrelsen vid årsmötet.

Styrelsen träffas 5-6 gånger per år. Vi har en tydlig dagordning och struktur på mötena. Det finns också en tydlig rollfördelning i styrelse och verksamhet, men vi är öppna för ändringar om det behövs.

Följande uppgifter är kassörens ansvarsområden.

• Övergripande ansvar för årsbudgeten
  • Se till att skatter, avgifter och skulder betalas i rätt tid
  • Tillse att föreningens ledare, medlemmar och tillgångar är försäkrade på ett betryggande sätt
  • Räkna ut terminsavgifterna
  • Föra inventarieförteckning
  • Betala ut arvode
  • Betala fakturor

Uppgifterna nedan sköts externt av redovisningsekonom:

• Svara för bokföringen; föra bok över räkenskaper, upprätta balans och resultaträkningar
  • Upprätta och avge allmän självdeklaration, särskilda uppgifter, kontrolluppgifter, uppbördsdeklarationer samt andra uppgifter inom skatte och avgiftsområdet

Här kan du läsa mer om styrelsens olika roller http://www.staffanstorpsgk.se/sida/?ID=172891

Har du något förslag på någon som skulle passa som kassör? Eller är du kanske den vi söker? Kontakta i så fall valberedningens ordförande Sara Gambel snarast möjligt.

saragambel@gmail.com

Nyheter från våra grupper