Träningarna igång igen med restriktioner
2020-05-23 15:01

Följande restriktioner gäller:

-Max 1 gymnastikgrupp tränar i taget

-Träning som bedrivs på halvhall sker med max 15 totalt gymnaster och ledare

-Inga omklädningsrum/duschrum öppna

-Man tvättar händerna med handsprit som kommunen placerat ut innan man går in och ut ur hallen

-Ledarna tvättar av gymnastikredskapen efter varje träning

-Vi håller avstånd till varandra, det innebär att ledarna bara kommer ingripa och passa gymnaster om det behövs, en så kallad säkerhetspass

- Man stannar hemma från träningen vid minsta sjukdomssymtom, meddela oss ledare på mejl om ni inte kommer

-Läktare hålls stängda, det innebär att föräldrar tyvärr inte kan stanna kvar i hallen under träningens gång

-In- och utgång till hallen sker genom nödutgångar från hallens parkering

Föreningen söker kassör
2020-04-01 17:52

Vill du vara med och utveckla vår förening?

Inför nästa valperiod söker vi en kassör.

Den 25/5 håller vi årsmötet utomhus och kallelse är skickat till våra medlemmar.
Den nya kassören väljs in i styrelsen vid årsmötet.

Styrelsen träffas 5-6 gånger per år. Vi har en tydlig dagordning och struktur på mötena. Det finns också en tydlig rollfördelning i styrelse och verksamhet, men vi är öppna för ändringar om det behövs.

Följande uppgifter är kassörens ansvarsområden.

• Övergripande ansvar för årsbudgeten
  • Se till att skatter, avgifter och skulder betalas i rätt tid
  • Tillse att föreningens ledare, medlemmar och tillgångar är försäkrade på ett betryggande sätt
  • Räkna ut terminsavgifterna
  • Föra inventarieförteckning
  • Betala ut arvode
  • Betala fakturor

Uppgifterna nedan sköts externt av redovisningsekonom:

• Svara för bokföringen; föra bok över räkenskaper, upprätta balans och resultaträkningar
  • Upprätta och avge allmän självdeklaration, särskilda uppgifter, kontrolluppgifter, uppbördsdeklarationer samt andra uppgifter inom skatte och avgiftsområdet

Här kan du läsa mer om styrelsens olika roller http://www.staffanstorpsgk.se/sida/?ID=172891

Har du något förslag på någon som skulle passa som kassör? Eller är du kanske den vi söker? Kontakta i så fall valberedningens ordförande Sara Gambel snarast möjligt.

saragambel@gmail.com

Alla gymnastiktränings ställs in från och med idag, 12/3!
2020-03-12 13:36

Nytt beslut angående Corona-situationen:

Idag har vi fått besked av Staffanstorps kommun att samtliga kommunala verksamhetslokaler och anläggningar som är publika och inte en del av kärnverksamheten ska inte längre vara öppna och tillgängliga för allmänheten. Detta gäller bl.a. idrottshallar och de stängs från och med idag 12 mars.

Beslutet gäller tillsvidare.

Det innebär att alla våra gymnastikträningar ställs in från och med idag.
Vi återkommer med ett mejlutskick när vi drar igång träningarna igen.

Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er,

Styrelsen Staffanstorps Gymnastikklubb

Englacupen
2020-02-11 15:26
BT blå tog sig till final med två lag och MT med ett lag, bra jobbat!
I helgen tävlade flera av tävlingstrupperna Englacupen som är en cup-tävling i matta och hopp.

Bra jobbat alla tävlande!
Vårterminen
2019-12-30 09:01
Vi vill hälsa alla nya och gamla medlemmar välkomna till vårterminen som börjar vecka 2.

Under fliken ”ledare och trupper” hittar ni träningstiderna för respektive grupp.

Vi ser fram emot en ny termin fylld med härlig gymnastik!

Anmälan till vårterminen 2020
2019-11-24 21:01

9/12 öppnar återanmälan till vårterminen för våra nuvarande medlemmar i barngrupperna 1 och 2 (bredd-och truppgrupperna behöver inte återanmäla sig utan flyttas automatiskt till vårterminen)

(Vi kan bara garantera er en plats fram till den 2/1)

2/1 kl. 10 öppnar anmälan upp för nya medlemmar på de platser som finns kvar, först till kvarn!

(Det går inte att anmäla sig till en tävlingstrupp, istället kan man göra en intresseanmälan via fliken "börja träna"/"intresseanmälan")

Länk till bokningssystemet: https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={7D581139-6FD3-442D-BD18-64D5FBB5C107}

Nyheter från våra grupper
Arrangemang av tävlingar, 11/06 11:52