Anmälan till vårterminen 2021
2020-11-18 09:03

9/12 öppnar återanmälan till vårterminen upp för våra nuvarande medlemmar:

Barngrupp 2 Staffanstorp och Hjärup

Breddgrupp 1

Breddgrupp 2

Alla nuvarande medlemmar har garanterad plats till vårterminen.

Vi avvaktar lite med Barngrupp 1 eftersom vi inte vet om föräldrar får vara delaktiga (pga Covid-19) på träningarna när terminen startar. För vissa barn är detta avgörande om man kan anmäla sig eller inte till gruppen.
Våra truppgrupperna behöver inte återanmäla sig utan flyttas automatiskt till vårterminen och blir aviserade på mejl vecka 51.

2/1 kl. 10 öppnar anmälan upp för nya medlemmar på de platser som finns kvar, först till kvarn!

(Det går inte att anmäla sig till en tävlingstrupp, istället kan man göra en intresseanmälan via fliken "börja träna"/"intresseanmälan")

Länk till bokningssystemet: https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={7D581139-6FD3-442D-BD18-64D5FBB5C107}

Gå gärna in och läs under respektive grupp så ser ni vilken kunskapsnivå som grupperna tränar på, deras träningstider samt vilka som är ledare i gruppen.

Nytt beslut - träningen återupptas som vanligt
2020-10-28 14:00
Vi har idag fått ett nytt beslut från kommunen och det är att alla idrottsanläggningar (dock inte omklädningsrum) ska vara öppna för organiserad träning för ungdomar födda 2005 och senare.
Detta är en komplettering till det beslut som kommunen tog igår.

Det innebär att alla våra grupper kan träna som vanligt från och med idag (28/10).

Vi vill dock poängtera igen:

• Vi håller avstånd till varandra i hallarna
• Ledarna kommer att anpassa träningarna så att närkontakt mellan ledare och gymnast minimeras
• Vi använder handsprit när vi går in i hallarna
• Vi fortsätter att tvätta av redskapen
• Vi håller oss hemma vid minsta lilla symptom, både ledare och gymnaster
• Vi använder bara nödutgången som in och utgång ur hallarna
• Inga föräldrar i hallen
All gymnastik inställd från 28/10
2020-10-28 06:20
Igår fick vi besked från Staffanstorps kommun att de stänger ner samtliga kommunala verksamhetslokaler och anläggningarna som är publika.
Detta gäller bl.a. idrottshallar, dessa stängs från och med idag 28 oktober. Beslutet gäller tillsvidare.

Det innebär att alla våra gymnastikträningar ställs in från och med idag, 28 oktober. Vi återkommer med ett mejlutskick när vi startar upp träningarna igen.

Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er, staffanstorpsgk@gmail.com

Staffanstorps Gymnastikklubb
Våra restriktioner med hänsyn till Covid-19
2020-10-01 15:01

Följande restriktioner gäller i samråd med Staffanstorps kommun:

-Max 1 gymnastikgrupp tränar i taget per hallsida, dvs ridåväggen kan vara nere

-Träning som bedrivs på halvhall sker med max 30 totalt gymnaster exkl ledare, detta gäller ej vår minsta barngrupp 1 som har föräldrar med på träningen, där gäller 50 st exkl ledare

-Inga omklädningsrum/duschrum öppna, toaletter vid entrén får användas

-Man tvättar händerna med handsprit som kommunen placerat ut innan man går in och ut ur hallen

-Ledarna tvättar av gymnastikredskapen efter varje träning

-Vi håller avstånd till varandra

- Vi följer gymnastikförbundets rekommendationer när det gäller passning och just nu passar våra ledare gymnaster precis som vanligt (säkerhetspass, lyfta runt etc.)

- Man stannar hemma från träningen vid minsta sjukdomssymtom, meddela oss ledare på mejl om ni inte kommer

-Läktare hålls stängda, det innebär att föräldrar tyvärr inte kan stanna kvar i hallen under träningens gång

-In- och utgång till hallen sker genom nödutgångar från hallens parkering. Nästa grupp väntar att gå in till tidigare grupp gått ut.

Vi ber alla våra medlemmar att följa detta annars riskerar vi som förening att bli avstängda från samtliga idrottshallar.

Höstterminen startar vecka 34
2020-08-11 20:45
Vi hälsar alla nya och gamla medlemmar välkomna till en ny termin fylld av härlig gymnastik!
Anmälan till höstterminen 2020
2020-07-08 06:00

10/7 kl. 10 - Återanmälan för våra medlemmar öppnar till grupperna Barngrupper 2, Breddgrupp 1 samt Breddgrupp 2 (alla medlemmar som tränat under våren har garanterad plats tom 31/7)

21/7 kl 10. - Återanmälan för Barngrupp 1 i Hjärup öppnar

1/8 kl. 10 - Anmälan för nya medlemmar öppnar till Barngrupper 2, Breddgrupp 1 samt Breddgrupp 2

Tävlingsgrupperna behöver inte återanmäla sig utan det sköts automatisk.

Ni kan läsa mer om våra grupper under fliken ”Ledare och trupper”

Viktig info ang Breddgrupp 3:

Breddgrupp 3 kommer tyvärr inte att finnas i höst då vi saknar ledare för att kunna ha gruppen.

Alla som tränar i gruppen nu har fått besked om detta och erbjudits träning i annan grupp.

Vi tar alltså inte in nya medlemmar som är äldre än födda 2008 till hösten. Vi tycker att det är väldigt tråkigt men har dessvärre inget alternativ just nu.

Nyheter från våra grupper
Arrangemang av tävlingar, 11/06 11:52