Sponsra oss enkelt genom Sponsorhuset
2021-08-25 20:45

Du har väl inte missat att du enkelt kan sponsra föreningen genom att handla via sponsorhuset när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet.
Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och vår förening pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Skapa ett inlogg gratis här. https://www.sponsorhuset.se/staffanstorpsgymnastikklubb/intro

Alla våra sponsorpengar gynnar alla våra medlemmar genom att vi kan handla nya redskap, utbilda våra ledare ännu mer samt sponsra till tävlingar och läger.

Höstens grupper fulla - bevaka gärna
2021-08-13 09:14

De flesta av höstens barn- och breddgrupper är helt fulla.

Om ni är intresserade av en plats så kan ni gå in vårt bokningssystem under fliken "ANMÄLAN", logga in och sedan trycka på "bevaka" på den grupp ni är intresserade av. Då skickas det automatiskt ut ett mejl när det finns en ledig plats i gruppen. Först till kvarn gäller på den lediga platsen. Obs, detta sköts automatiskt och är inget vi kan styra över, detta dör att minska vår administrativa arbete.

Ibland får vi något enstaka avhopp efter terminstart för barn som känner att det inte riktigt är något för dem.

I början av september stänger bokningssystemet och vi tillämpar vår manuella kö som man kan ställa sig i här:

Då kontaktar vi per mejl om det blir någon ledig plats i våra grupper.

Om ni har några frågor får ni gärna kontakta oss per mejl: staffanstorpsgk@gmail.com

Vi hälsar alla våra nya och gamla medlemmar välkomna tillbaka till en hösttermin fylld av härlig gymnastik vecka 33!
Anmälan till höstterminen 2021
2021-07-08 15:15

Nu är datumen för anmälan framme:

16/7 kl 10.00 öppnar vi återanmälan för vårens medlemmar.
1/8 kl 10.00 öppnar vi upp anmälan för nya medlemmar. Det är först till kvarn som gäller på de platser som är kvar.

Information om återanmälan skickas ut per mejl början av vecka 28.

Obs, pga det maxantal som just nu råder i våra idrottshallarna med anledning av pandemin så kommer vi att öppna upp anmälan med reducerat antal gymnaster per grupp. Så fort den restriktionen släpper så kommer vi att ta in fler medlemmar som vi brukar.

En fortsatt Glad Sommar önskar vi er!

Sportringens öppettider i sommar
2021-06-03 06:33

Utifall man vill handla några föreningskläder i sommar eller annat på sportringen så har de följande öppettider i sommar och i höst:

Butiken är stängd under V. 27 & 28 (5/7 - 18/7)

From V29 (19/7) har de öppet följande tider:

*       Mån - Tors 10.00 - 18.00
*       Fre               10.00 - 16.00
*       Lör udda veckor 10.00 - 13.00
*       Lör jämna veckor stängt

2021-06-02 13:06

Vi vill tacka alla våra medlemmar för denna terminen och önskar er en riktigt skön sommar!

Information om anmälan till höstterminen 2021 kommer ut inom kort på mejl och här på hemsidan.

Goda nyheter - idrottshallarna öppnar!
2021-02-04 14:15
Vi har äntligen fått nyheten att idrottshallarna öppnar igen på fredag 5/2!

Ni kan läsa nyheten här: https://staffanstorp.se/2021/02/03/covid-19-klartecken-for-barn-att-trana-inomhus/

Vi är väldigt glada att få starta upp vårterminen 2021 i nästa vecka, vecka 6.
Detta innebär att huvudledarna kommer att mejla ut information till sina grupper om terminstart och att anmälan via bokningssystemet för nya medlemmar kommer att öppna upp på lördag kl 10.00 här på vår hemsida, fliken "ANMÄLAN".

Eftersom vårterminen blir 4 veckor kortare så kommer vi att justera träningsavgiften. För er som redan betalt så kommer vi att påbörja återbetalningar till er under helgen.

Vi vill poängtera att det är samma restriktioner som gällde under höstterminen som kommer att gälla nu, dvs:

Följande restriktioner gäller i samråd med Staffanstorps kommun:

-Max 1 gymnastikgrupp tränar i taget per hallsida, dvs ridåväggen kan vara nere

-Träning som bedrivs på halvhall sker med max 30 totalt gymnaster exkl ledare,

Vi har ändrat maxantal i våra grupper från 30 till 25 gymnaster.

-Inga omklädningsrum/duschrum öppna, toaletter vid entrén får användas

-Man tvättar händerna med handsprit som kommunen placerat ut innan man går in och ut ur hallen

-Ledarna tvättar av gymnastikredskapen efter varje träning

-Vi håller avstånd till varandra

- Vi följer gymnastikförbundets rekommendationer när det gäller passning och just nu passar våra ledare gymnaster precis som vanligt (säkerhetspass, lyfta runt etc.)

- Man stannar hemma från träningen vid minsta sjukdomssymtom, meddela oss ledare på mejl om ni inte kommer

-Läktare hålls stängda, det innebär att föräldrar tyvärr inte kan stanna kvar i hallen under träningens gång

-In- och utgång till hallen sker genom nödutgångar från hallens parkering. Nästa grupp väntar att gå in till tidigare grupp gått ut.

Vi ber alla våra medlemmar att följa detta så att idrottshallarna kan fortsätta att hållas öppna och vi kan hjälpa åt att fortsätta minska smittspridningen.

NOTERA att inga föräldrar får lov att vistas i idrottshallarna. Om ni är nya medlemmar hos oss måste ni beakta detta när ni anmäler ert barn.

Barngrupp 1 i Hjärup, vår minsta grupp som brukar ha föräldrar aktiva på träningen, kommer att starta vårterminen utan föräldrar och bemanna upp med extra ledare som i höstas, det fungerade jättebra under hösten!

Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss via mejl: staffanstorpsgk@gmail.com
Nyheter från våra grupper
Arrangemang av tävlingar, 11/06 11:52