Anmälan vårterminen 2022
2021-12-19 14:19

Nu är datumen för anmälan framme:

21/12 kl 10.00 öppnar vi återanmälan för höstens medlemmar.
2/1 kl 10.00 öppnar vi upp anmälan för nya medlemmar. Det är först till kvarn som gäller på de platser som är kvar.

Ni hittar bokningssystemet via fliken "ANMÄLAN" i översta menyn eller här:  Till bokningsysstemet

Information om återanmälan skickas ut per mejl i slutet av vecka 50.

Obs, vi håller ett maxantal på 25 medlemmar per grupp.

Tack alla gymnaster och föräldrar för denna terminen!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Frågor och svar om bokningssystemet: Klicka här

Föräldrar som hjälpledare
2021-12-18 22:45

Vi söker föräldrar som vill engagera sig som hjälpledare i sitt barns grupp. Vi behöver bli fler ledare i några av våra grupper för att kunna hålla en bra kvalitet på våra träningar.

En förälder som hjälpledare är ett stöd till övriga ledare samt hjälper alla barn lika mycket under passen.

Detta erbjuder vi:

- Ditt barn får förtur i vår kö

- Ni betalar ingen träningsavgift för ert barn så länge ni är aktiva som ledare

- Arvode som är baserat på ledarens utbildningsnivå inom gymnastikförbundets kurser

Om du kan tänka dig att ställa upp som hjälpförälder/ledare i ditt barns grupp så förväntar vi oss att du närvarar ca 80% av terminens träningar.

Kontakta oss på staffanstorpsgk@gmail.com så snart som möjligt om du är intresserad.

Bronsplats för UT på Regionfyran!
2021-12-11 14:11

Stort grattis och bra jobbat till föreningens Ungdomstrupp som idag tog en bronsplats på Regionfyran 🥉😍

Sponsra oss enkelt genom Sponsorhuset
2021-08-25 20:45

Du har väl inte missat att du enkelt kan sponsra föreningen genom att handla via sponsorhuset när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet.
Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och vår förening pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Skapa ett inlogg gratis här. https://www.sponsorhuset.se/staffanstorpsgymnastikklubb/intro

Alla våra sponsorpengar gynnar alla våra medlemmar genom att vi kan handla nya redskap, utbilda våra ledare ännu mer samt sponsra till tävlingar och läger.

Höstens grupper fulla - bevaka gärna
2021-08-13 09:14

De flesta av höstens barn- och breddgrupper är helt fulla.

Om ni är intresserade av en plats så kan ni gå in vårt bokningssystem under fliken "ANMÄLAN", logga in och sedan trycka på "bevaka" på den grupp ni är intresserade av. Då skickas det automatiskt ut ett mejl när det finns en ledig plats i gruppen. Först till kvarn gäller på den lediga platsen. Obs, detta sköts automatiskt och är inget vi kan styra över, detta dör att minska vår administrativa arbete.

Ibland får vi något enstaka avhopp efter terminstart för barn som känner att det inte riktigt är något för dem.

I början av september stänger bokningssystemet och vi tillämpar vår manuella kö som man kan ställa sig i här:

Då kontaktar vi per mejl om det blir någon ledig plats i våra grupper.

Om ni har några frågor får ni gärna kontakta oss per mejl: staffanstorpsgk@gmail.com

Vi hälsar alla våra nya och gamla medlemmar välkomna tillbaka till en hösttermin fylld av härlig gymnastik vecka 33!
Anmälan till höstterminen 2021
2021-07-08 15:15

Nu är datumen för anmälan framme:

16/7 kl 10.00 öppnar vi återanmälan för vårens medlemmar.
1/8 kl 10.00 öppnar vi upp anmälan för nya medlemmar. Det är först till kvarn som gäller på de platser som är kvar.

Information om återanmälan skickas ut per mejl början av vecka 28.

Obs, pga det maxantal som just nu råder i våra idrottshallarna med anledning av pandemin så kommer vi att öppna upp anmälan med reducerat antal gymnaster per grupp. Så fort den restriktionen släpper så kommer vi att ta in fler medlemmar som vi brukar.

En fortsatt Glad Sommar önskar vi er!

Nyheter från våra grupper
UT - Ungdomstruppen, 18/12 23:04