Välkommen till Staffanstorps GK

Vad roligt att din dotter/son vill börja gympa hos oss!

I första hand så sker anmälan inför varje terminstart via vårt bokningssystem, se länk på vår här.

Om grupperna är fulla i bokningssystemet eller om ni vill anmäla er till oss under terminens gång så fyll i formuläret för anmälan till någon av våra grupper. Vi kommer höra av oss så fort det finns en plats ledig. Tyvärr är det kö till de flesta grupper men ni behåller er köplats i kön tills ni blir erbjuden plats.

Vill du bli stödmedlem?

Om du vill registrera dig som stödmedlem i klubben, skriv då "Stödmedlem" i kommentarsfältet. Om du är förälder och vill bli stödmedlem, skriv in uppgifter på dig själv i anmälan, ej på ditt barn.

Hälsningar Staffanstorps GK

OBS ! Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (Nya personuppgiftslagen).

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna